“Vásárolj Velem” - Ruhavásárlás stílustanácsadással egybekötve

Szeretnél néhány divatos új darabot, vagy felfrissítenéd a stílusod de nem tudod hogy kezdj hozzá? Ezt a lehetőséget Neked találtam ki! A szolgáltatás megrendelése után (amit megtehetsz bármely elérhetőségemen legyen az akár e-mailfacebook vagy mobil) időpontot egyeztetünk, illetve felállítjuk az alapokat, hogy mi a célod, mennyit vagy hajlandó ráfordítani a beszerzendő ruhákra, milyen márkákat kedvelsz stb. A megbeszélt napon találkozunk (az időpont egyeztetésekor kalkulálj azzal, hogy ez egy körülbelül 4-6 órás elfoglaltság) és együtt elmegyünk egy bevásárló körútra ahol azokat az üzleteket célozzuk meg, ahonnan garantáltan az elképzeléseidnek megfelelő darabokkal távozhatsz.

Azon kívül, hogy a vásárlás során segítek a legmegfelelőbb darabokat kiválasztani, a legjobboutfiteket összeállítani, közben segítek elsajátítani olyan fontos dolgokat, amiket ha fejben tartasz akkor legközelebb már egyedül is megtalálod számodra a megfelelő ruhákat.

Szolgáltatás díja: 18 000.-

 

“Toss or Take” - Drasztikus gardrób frissítés

Bizonyára ismeritek a Szex és New York film azon jelenetét amikor Carrie a költözés miatt úgy dönt megválik néhány ruhadarabjától...a döntést azonban barátnői szavazataira bízza akik így a “kidobni” vagy “megtartani” tábláikkal segítenek a tanácstalan gardrób tulajdonosnak. Az idők során mindannyian rengeteg ruhát halmozunk fel, és sajnos sokszor csak körülbelül 20%-át használjuk.

Ezt a szolgáltatást azoknak találtam ki, akik pontosan emiatt már elvesztek a ruhák rengetegében és nem tudják mit mivel kombinálhatnának, mit lenne érdemes megtartaniuk és mi az amitől jobban teszik ha megválnak.

Miután megrendeled a szolgáltatást, (amit megtehetsz bármely elérhetőségemen legyen az akár e-mail, facebook vagy mobil) megbeszélünk egy találkozót, ahol átbeszélünk minden fontos dolgot, amit rólad és a stílusodról, életviteledről, munkádról (és a munkahelyi dresscode-ról) tudni lehet. Ez mind hozzásegít minket ahhoz, hogy a gardróbfrissítés után egy jól kombinálható és a személyes elvárásaidnak megfelelő ruhatárral legyél gazdagabb.

(Az ajánlat két találkozót foglal magába, egyet amikor átbeszéljük a részleteket, és magát a gardróbfrissítést ami egy körülbelül 2-3 órás tevékenység, és amelynek során nem csak megszabadulunk a felesleges ruháktól, de abszolút személyre is szabjuk a szekrényed tartalmát.) A “Toss or Take” szolgáltatás kibővíthető a “Házhoz jön a divat” ajánlattal!

Szolgáltatás díja: 12 000.-

 

“Házhoz jön a divat” - Spórold meg a stresszt és a sorban állást!

Ez a szolgáltatás leginkább azoknak kedvez, akik nem szeretik a plázák nyüzsgését, a vérre menő harcot egy-egy utolsó darabért, a méretek után való kutatást, vagy a kilométeres sorokat a próbafülkéknél, pénztáraknál. Annál inkább értékelik az igényes választást, a kiemelt figyelmet és stílusos darabokat, amiért ráadásul egy lépést sem kell tenniük, hiszen mindezt házhoz viszem.

A szolgáltatás megrendelése után (amit megtehetsz bármely elérhetőségemen legyen az akár e-mail, facebook vagy mobil) időpontot egyeztetünk, illetve felmérem pontosan mire lenne szükséged. Ennek megfelelően körülbelül 5-8 teljesen személyre szabott szettel illetve igény szerint ezekhez illő kiegészítőkkel felkereslek az előre megadott napon és kedvedre válogathatsz, próbálgathatsz és vásárolhatsz a legnagyobb kényelemben. (Az egész nagyjából 2-3 órát időráfordítást igényel)

A “Házhoz jön a divat” szolgáltatás kibővíthető a feljebb említett “Toss or Take” ajánlattal!

Szolgáltatás díija: 18 000.-

 

Toy Story Woody T-Shirt

Toy Story Rex T-Shirt