Impresszium

 
 

A Webáruház címe:

www.tras.hu

A webáruház üzemeltetőjének adatai:
Cégnév: Fehér Petra Alexandra Kisadózó
Székhely címe: 2000 Szentendre Rózsa utca 15/A
Statisztikai számjel: 68205717-7410-231-13
Adószám: 68205717-1-33
Nyilvántartási szám: 51391111
Telefonszám: 06306114504
E-mail: hi@tras.hu

 

Általános Szerződési Feltételek
A vásárló megrendelésének leadásával elismeri és elfogadja a webshop szerződési feltételeit. 
A megrendelés során leadott adatok elírásáért, tévesen megadott adatokból származó problémákért felelősséget nem vállalunk. A termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. 
 

Elállás joga
Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 5 (öt) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat által kiállított értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.

Garancia
Garanciális javításokat, esetleges cserét a termék átvételétől számított 2 hónapon belül vállalunk - kivéve, ha a termék nem rendeltetésszerű használattól sérült meg. Ebben az esetben, illetve 2 hónapon túl, a javítás költségét a Vevő állja.